dimecres, 21 de gener del 2015

Bona tarda,
Malgrat els examens que he tingut durant aquest mes, no he pogut escriure molt del que feiem amb la Salma, ni el que vam fer per nadal. Així que intentaré fer un resum dels dies que hem quedat.

Per començar, per nadal no vam poder fer molta cosa ja que se'n va anar a França uns dies a veure la seva familia, pero els dies que vam quedar el que vam fer és:
Anar a cagar el tió a la Bisbal i fer uns quants tallers, un altre dia vam anar a jugar altre cop als jocs de taula Cluedo, Monopoli i Ahorcado (joc de paraules), ja que a ella li van agradar molt i li va agradar venir a casa meva; i anar a fer una volta amb bici fins a Funteta i rodalies.
Aquesta bicicletada que vam fer, en principi era d'anar fins a Sant Pol; però com que no estàvem molt acostumades a anar amb bici i vam passar una pujadeta, que era petita però que cansava molt, vam decidir canviar el recorregut i anar fins a Fonteta.
El que va passar després va ser que encara voliem seguir padalant perquè resulta que ens haviem cansat però no tant com ens pensavem, teniem ganes de més (però sense pujades). Així que vam tornar fins a la Bisbal i vam fer unes quantes voltes per els camps de per allà; i com que al final encara ens va sobrar una mica de temps, vam mirar una pel·lícula anomenada Un papá de família, la qual li va agradar molt.

Ara per aquesta setmana, el que tenim planejat és anar a pujar un muntanya de la Bisbal anomenada La creu dels Frares, des d'on es pot veure la platja, el Montgrí i les illes Medes.

Ja us explicaré com va,

Que vagi bé!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada